Aktiviranje samoobnovitvenih procesov in delo na vzrokih bolezni je temelj moje prakse

Obiščite me
Jadranska cesta 25, 2000 Maribor
Pokličite me
051 866 002
Pošljite mi sporočilo
matej@ervita.si
Odpiralni čas
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Spagirični pripravki Erbenobili za podporo pri bolezenskih stanjih

Pripravki, ki jih uporabljam za podporo pri bolezenskih stanjih v svoji klinični praksi

Vsak naturopat v svoji klinični praksi pri obravnavah predpiše tudi določene pripravke za podporo. Tudi sam uporabljam matične tinkture, gemoderivate, oligoelemente, kot tudi cvetne esence (Bachove, Avstralske,…) in še mnoge druge.

Na poti ugotavljanja vzrokov bolezni včasih preteče nekaj časa, zato je ključnega pomena, da stranko podprem s pripravki, ki ji olajšajo njeno bolezensko stanje takoj. Na ta način pridobimo čas, da lahko stranka dela na sebi in se bolje počuti.

Z drugimi besedami lajšamo simptome. Na podlagi dolgoletnih izkušenj sem spoznal, da s spagiričnimi pripravki Erbenobili dosegam veliko boljše rezultate kot s katerimi koli drugimi pripravki, zato je namen tega članka opisati dodano vrednost spagirike Erbenobili, ki je zaščitena s patentom Brevetto.

Tako kot je Paracelsus v praksi uporabljal spagirične pripravke, je alkimist dr. Dominick Canillo nadgradil njegova spoznanja in ustvaril pripravke Erbenobili. Zakaj z njimi dosegam tako dobre rezultate pri podpori pri različnih bolezenskih stanjih si preberite v nadaljevanju tega prispevka.

 

Slika 1: dr. Dominick Canillo, alkimist

Spagirični pripravki Erbenobili so narejeni s pomočjo frekvence ljubezni

Središče je kozmični rastlinjak piramida, ki velja za pravi zbiralnik energij, ki sicer običajne aktivne snovi v rastlinah še dodatno potencirajo. Tukaj nam začnejo rastline preko postopka maceracije, ki traja približno 40 dni, »podarjati« svoje aktivne sestavine.

Izraz »dar« je vsekakor primeren, saj rastlina ni podvržena nikakršnemu ekstrakcijskemu stresu, ki ga sicer povzročajo ekstrakcijski stroji, pač pa svoje učinkovine v spagiričnem postopku sprošča povsem mirno, zahvaljujoč energiji ter moči sonca in lune, ki ustvarjata optimalne pogoje za »naravno« ekstrakcijo.

V ta namen so dodali tudi frekvenco ljubezni z glasbo 528 DNA, da lahko rastline preko celega dne črpajo pozitivno energijo in jo posredujejo v zeliščne tinkture.

Kozmični piramidni rastlinjak je opremljen s sistemom za nadzorovanje temperature. Ta omogoča neposredni nadzor temperature in se aktivira takoj, ko ta preseže 37 °C, pri čemer vzdržujejo temperaturo okoli 36,8 – 37 °C, kot je značilno za normalno telesno temperaturo.

Pri tem uporabljajo steklene posode ‘demižone’, ki vsebujejo sveže rastline in raztopino (rdeče vino in spagirični alkohol) in počivajo na rečnem pesku v pogojih nadzorovane temperature in vlažnosti, svetlobe (sončne in lunine) in frekvence ljubezni z glasbo 528 DNA 24 ur na dan. V omenjenih pogojih se v steklenih posodah ustvarja t. i. “mikrokozmična cirkulacija”.

 

Slika 2: Kongres Erbenobili v Portorožu

 

Samo v kozmičnem piramidnem rastlinjaku lahko zagotovijo počasno ekstrakcijo, brez stresa in brez poškodovanja spagirične tinkture in njenih sestavin, ki predstavljajo pravi vir za človeštvo.

Njihova metoda se tako močno razlikuje od drugih metod ekstrakcije, pri katerih se uporabljajo stroji za ekstrakcijo in precej višje temperature, ki s pomočjo simulacije naravnih sil omogočajo pripravo tinktur v zgolj 24 urah.

Zavedajo se, da človeštvo ne more posnemati matere narave, pač pa nam lahko le ona sama zagotavlja naravno čisto in občutljivo ekstrakcijo za sprostitev vseh njenih aktivnih življenjskih načel. Da se izpolnijo vse zakonitosti narave, pa je potrebnih 40 dni.

Tako pridobljen spagirični eliksir poudarja tradicionalne vrline narave. Spagirični pripravek s svojim vonjem, okusom, biokemičnimi sestavinami soli, elementi v sledovih, aktivnimi učinkovinami in barvo »obarva« tudi dušo tistega, ki to potrebuje. Samo pod temi pogoji lahko tinkturo štejemo za spagirično. To je zelo podobno elektro-spagiriki.[1]

Slika 3: Erbenobili logotip (www.erbenobili.si)

 

Znanstveno pojasnilo, zakaj kot naturopat pri obravnavi različnih bolezenskih stanj predpisujem prav spagirične pripravke Erbenobili

Ker zraven zdravilnih učinkovin vsebujejo frekvenco ljubezni 528 DNA, ki ima neverjeten vpliv na vsa naša telesa, ne samo na fizično telo.

Horowitz je s pomočjo svojih raziskav odkril sledeče glede vpliva frekvenc (Medical Veritas International, Inc. 20. 6. 2019).

Doktor znanosti Leonard G. Horowitz iz Harvarda pojasnjuje, da pozitivni odnosi bolnikov in negovalcev ter srčni ljubeznivi nameni prav tako izžarevajo posebno »frekvenco ljubezni«, za katero je dokazano, da je 528 nm/Hz.

To »dobro vibracijo« pripisuje najbolj pozitivnemu in močnemu vplivu na bolnike kot vir njihovega čudežnega okrevanja. V članku Elektrodinamika in 528 frekvenčna resonanca v znanosti o vodi pomagata rešiti skrivnost v homeopatiji, Horowitz podrobno opisuje biofiziko in matematiko čudežnih ozdravitev.

Kot zdravilno moč pripisuje frekvencam in energiji bioresonance, sinhronizirano s srcem sonca, naravo, skrbniki in sprejemniki ljubezni.

Genetski signali zvoka in svetlobe zahtevajo fizično obnovo s programiranim biopoljem. Horowitzova raziskava preučuje na splošno spregledano sposobnost »strukturirane vode« v DNK za shranjevanje in prenos frekvenc, ki usmerjajo genetsko izražanje in popravljanje telesa. »Glasbena matematika« energizira negativno nabite elektrone, ki spodbujajo čudeže.

Zato je trava zelena, pojasnjuje dr. Horowitz. Barva in struktura klorofila najbolje pojasnjujeta njegovo funkcijo ustvarjanja kisika – naravnega zdravilnega in čistilnega elementa, ki je osrednjega pomena za vodo.

Ta kisik oddaja elektrone ljubezni, ki energizirajo in alkalizirajo celice in tkiva. Narava oblikuje, kaj bi morali negovalci in prejemniki početi. Dajati in prejemati »frekvenco ljubezni 528«, ki je univerzalni zdravilec. Ti elementi naravno vzdržujejo in pomlajujejo življenje pri 528 nm/Hz.

 

Valovi s frekvenco 528 za sto odstotkov okrepijo človeško imunost

Ti hidroelektrični, bio-zvočni in bio-fotonski sistem prenaša tudi namene zdravljenja, ki se prenašajo iz srca zdravnikov in pacientov.

Te dobre vibracije zaklenejo fazo s srcem sonca, klorofila in kisika. Ti elementi naravno vzdržujejo in pomlajujejo življenje v 528 nm/Hz. Recenzirana dvojno slepa študija, ki so jo objavili raziskovalci živčnih celic, je pokazala, da valovi s frekvenco 528 v glasbi za sto odstotkov okrepijo človeško imunost s povečanjem antioksidacijske aktivnosti.

Prav tako valovi s frekvenco 528 za dvajset odstotkov zaščitijo tudi osrednji živčni sistem. Neverjetno je, da je ta natančna frekvenca 528 Hz šifrirana v svetopisemski knjigi številk kot najdragocenejša zlata daritev Bogu, ki se uporablja za posvečenje templja – v tem primeru telesnega templja. 528 Hz je kasneje katoliška cerkev sprejela kot noto »MI [racle]« v glasbeni lestvici solfeggio.

Ljudje imamo optimalno frekvenco, tako kot vse ostalo v vesolju, ki se pojavi, ko vsaka celica v našem telesu vibrira s frekvenco, za katero je bila zasnovana.

Bruce Tainio, znani raziskovalec in razvijalec tehnologije Tainio Technology, je ugotovil, da zdravo telo odmeva s frekvenco 62−70 MHz in ko vaša frekvenca pade na 58 MHz, se začne bolezen. Bakterije, virusi in bolezni imajo vsaka svojo nizko frekvenco, ki vpliva na vaše energetsko polje.

Ker se vaša frekvenca zmanjšuje zaradi okoljskih in fizioloških dejavnikov, je vaš imunski sistem ogrožen, oportunistične bakterije in virusi pa lahko povzročijo opustošenje v vašem telesu, zaradi česar ste bolj dovzetni za bolezni.

Ujeta čustva, shranjena v naših organih, mišicah in tkivih kot žepi elektromagnetne energije, prav tako negativno vplivajo na naše počutje. Disharmonija in neravnovesje v energijskem polju telesa se pokažeta že mnogo prej, preden postane fizični problem.[2]

Tukaj bom svoj prispevek zaključil. V kolikor ste še vedno z mano, se vam iskreno zahvaljujem, da ste prebrali zakaj so spagirični pripravki Erbenobili drugačni, kot vsi ostali pripravki. Na spodnji sliki lahko tudi vidite kako poteka edinstveni proces spagirike Erbenobili.

 

Slika 4: Edinstveni proces spagirike Erbenobili, ki je zaščiten s patentom Brevetto

 

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri, kateri pripravek bi bil primeren za vaše stanje, nas kontaktirajte na telefonsko številko 051 866 002.

Če vam je bil prispevek všeč bom vesel v kolikor ga boste delili s svojimi prijatelji in znanci. Lep pozdrav in vse dobro,

 

mag. Matej Bezgovšek, naturopat

 

__________________________

Viri:

[1] Erbenobili Proces spagirike, 2017.

[2] Horowitz, Leonard. 2011.

 

Slike:

Slika 1: dr. Dominick Canillo, alkimist

Slika 2: Kongres Erbenobili v Portorožu

Slika 3: Erbenobili logotip (www.erbenobili.si)

Slika 4: Edinstveni proces spagirike Erbenobili, ki je zaščiten s patentom Brevetto