Aktiviranje samoobnovitvenih procesov in delo na vzrokih bolezni je temelj moje prakse

Obiščite me
Jadranska cesta 25, 2000 Maribor
Pokličite me
051 866 002
Pošljite mi sporočilo
matej@ervita.si
Odpiralni čas
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Organi, energijska polja, bolezni, misli in čustva imajo posamezne frekvence. S frekvenčno obravnavo lahko analiziramo te podatke in ugotovimo osnovne vzroke. Na ta način lahko dajemo organizmu pomembne impulze, ki obnavljajo “razpoloženje” in spodbujajo "samozdravljenje". Določeni vzroki in ozadja so privedla do razvoja težav. Pri frekvenčni terapiji se prenaša nihanje, ki temelji na resonančnem principu, ki podpira "samozdravljenje" na določenem območju.


Kako deluje frekvenčna terapija?

 • Frekvenčna obravnava raziskuje bioenergetsko stanje meridianov in čaker.
 • V primeru prekomernega polnjenja (stres) ali prenizkega polnjenja (izčrpanost) raziskujemo vzroke.
 • Nato pošlje vibracije, ki obnovijo pretok energije in spodbudijo moči samozdravljenja.
 • Analizira se morfično informacijsko polje.
 • Uporablja se tudi kot preventiva.

S frekvenčno obravnavo lahko?

 • kadar koli preberemo in ocenimo trenutno energijsko polje s pomočjo fotografije, datuma rojstva in naslova;
 • podatke, ki jih prejmemo iz energetskega polja uporabimo za uravnotežen in usklajujoč učinek na energijskem področju telesa;
 • uravnotežimo akutna fizična in duševna neravnovesja;
 • pozitivno vplivamo na kronične težave;
 • opozorimo na nezavedna življenjska vprašanja, ki vas mučijo in se z njimi energetsko ukvarjate;
 • podpiramo teme, ki so bile odkrite na seminarjih ali treningih z zdravilno energijo;
 • je zelo učinkovit način za nežno čustveno uravnovešanje pri otrocih ali mladostnikih

Bioenergetska analiza še posebej pomaga pri simptomih?

 • težave s spanjem
 • napadi panike
 • anksiozne motnje
 • notranji nemiri
 • živčnost
 • depresija
 • motnje pozornosti
 • glavobol, migrena
 • bolečine v sklepih ali hrbtu
 • napetost
 • govorne motnje, jecljanje, sramežljivost
 • hiperaktivnost
 • hujšanje, opustitev kajenje

Teme/aplikacije?

 • pojasnitev misli in občutkov
 • čiščenje aure in uravnoteženje
 • uravnotežanje čaker
 • preverjanje in uravnotežanje meridianov
 • uravnovešanje psihe
 • preizkus in izbris kopičene slabe energije
 • uravnotežitev strahov
 • preizkus hrane
 • preizkusite in odstranite bakterije, viruse, cepiva, nikotin
 • uravnotežite alergije
 • čiščenje in aktiviranje
 • čiščenje hišnega vrta in posesti
 • analizirajte in aktivirajte podjetje

Pomoč ljudem, živalim ali rastlinam, da se vrnejo v prvotno zdravo stanje.

Kako poteka frekvenčna terapija?

S pomočjo te odlične programske opreme lahko ponudim široko paleto pomoči na vseh ravneh. Vsebuje analize za celovit pogled na problem, pa tudi reševalne programe z vsemi metodami dopolnilne vibracijske medicine (Bachove esence in drugi cvetni sistemi, homeopatija, aura soma itd.).

Drugi vzroki bioenergetskih zastojev ali blokad so strupi, sevanje in pomanjkanje vitalnih snovi. Ko je pretok energije blokiran ali blokiran zaradi čustvenega stresa, primanjkuje energije, ki lahko vpliva na posamezne meridiane, čakre, organe ali na celotno osebo. Organi  potrebujejo energijo za pravilno delovanje. Če ta dolgo manjka, zadevni organ ne more več opravljati svoje naloge.

Pri tem se odkrijejo vzroki, ki ovirajo naravni pretok energije in vitalnosti. Frekvenčna obravnava odpravlja zastoje in blokade v energetskem sistemu. Kot rezultat, duša, um in telo pridobijo dovolj energije za svoje naravno in zdravo delovanje.

Frekvenčna obravnava pomeni aktiviranje sposobnosti samozdravljenja, samozavest, samopodobo in s tem povezano izboljšanje duševnega, duševnega, fizičnega in socialnega počutja.

Pred samim pričetkom frekvenčne obravnave priporočamo najprej Celostni pregled vašega bioenergetskega stanja, na podlagi katerega vam pripravimo analize obstoječega stanja in priporočamo nadaljnje korake v smislu nadaljnjih obravnav, jemanja pripravkov ipd. Kot podatkovno podlago potrebujem le digitalno, posodobljeno fotografijo, ime in datum rojstva ter kraj bivanja.

 

Prisotno je veliko znakov, da obstaja energetska težava na začetku bolezenskega procesa. Skoraj vsi poznamo primer, da se bolezen pojavi po obdobju stresa ali izčrpanosti.

Poglejmo samo primer prehlada. Prehlad je stanje pomanjkanja energije, ki ga sprožijo nižje vibracije molekul. Pomanjkanje energije v organizmu lahko povzročijo tudi pomanjkanje spanja, izčrpanost, pretirane zahteve, potlačena čustva, travmatična doživetja, fizični stres, duševni stres, stalne skrbi in strahovi, težave v odnosih, osamljenost in depresija.

V oslabljenem stanju postane organizem in imunski sistem bolj dovzeten, zato lahko organizem napadejo patogeni, ki so povsod. Bolezen lahko torej opišemo kot pomanjkanje energije. Ker je organizem bolan, signalizira bioenergetsko neravnovesje in se kaže v obliki simptomov.

Analiza avre in organov s pomočjo frekvenčne obravnave prikazuje bioenergetski naboj meridianov, čaker in organov.

Valovne oblike se snemajo po resonančnem principu.

Vzročna težava ni vedno enaka simptomu. Kot primer si lahko ogledamo pipo, iz katere ne teče voda. Sama pipa lahko, da sploh ni  pokvarjena. Tako popravilo pipe ne bi koristilo, saj je krivec prenizek pritisk vode v ceveh in je potrebno urediti najprej pritisk vode.

S frekvenčno obravnavo je prikazan bioenergetski tok. Zato govorimo o bioenergetski analizi.

Preobremenjenost zaradi prevelikih zahtev, napetosti ali zadržanih čustev sproži velik naboj, ki bi moral ustrezati povečanim zahtevam. To lahko privede do iluzije, da je dovolj energije oz. se začasno počutimo vredu, vendar obstaja tveganje, da bo račun prekoračen. Posledično lahko pride do izčrpanosti, ki se pojavi lokalno ali prizadene celotno osebo.

Fizično se lahko pojavijo vnetja, draženje, preaktivni organi, mišična napetost in lokalna bolečina. Premajhna lokalna ali splošna izčrpanost z resignacijo, depresijo ali brezupom, nima dovolj energije za vzdrževanje duševnih in telesnih funkcij. Telo se osredotoči na najpomembnejše naloge, samozdravljenje pa začasno ustavi. Imunski sistem je oslabljen in ima manj moči za boj proti boleznim.

S pomočjo analize avre in organov lahko glavni program ali program baze podatkov uporabimo za odkrivanje ozadij, ki so privedla do energijskega neravnovesja. Preobremenjene ali podobremenjene čakre, meridiani ali organi se vnesejo kot tema v glavni program (ali v program baze podatkov). Fokus se hitro spremeni v osrednji fokus. Ta vsebuje nerešene težave v sedanjosti in vzroke, ki ležijo v preteklosti. Te težave se lahko rešijo v pogovoru ali terapiji in najdejo se začetne rešitve.

Po opravljeni analizi se vsebina predela. Pri frekvenčni obravnavi program vsebino samodejno pretvori v frekvence. Bioenergetske informacije se kombinirajo z elektromagnetnimi impulzi, jih nosijo in pošiljajo iz naprave v morfično polje dotične osebe. Napetosti in blokade v meridianih in mišicah se sproščajo po resonančnem principu.

Primer: Če se dotična oseba boji oz. jo je strah, so hrbtne mišice napete. Bioenergetski prenos aktivira in sprosti ustrezne mišice. Ker je vsaka napeta mišica delujoča mišica, porablja energijo. Nasprotno, energija manj napete mišice bo na voljo celotnemu človeškemu energijskemu in imunskemu sistemu. Razbremenitev napetosti in izboljšan tok v meridijanu vodita do novih izkušenj, do praktičnih sprememb in izboljšav v življenju, do več energije in posledično do zdravja organizma in psihe.

Če želimo zagotoviti, da naše telo deluje optimalno, moramo zagotoviti, da je naša “življenjska baterija” vedno dobro napolnjena in da lahko “tok” dobro teče po energetskih kanalih. To se zgodi ne le z bioenergetsko obdelavo, počitkom, spanjem in preživljanjem prostega časa s stvarmi, ki nas osrečujejo, ampak tudi z zmanjšanjem življenjskih pogojev, ki so v nasprotju z notranjimi potrebami dotične osebe.

Primer: tisti, ki izberejo poklic, da bodo izpolnili zahteve staršev ali sledili družbenim trendom, ne bodo našli nobene notranje izpolnitve in bodo kmalu trpeli zaradi preobremenjenosti z delom. Po drugi strani pa bodo tisti, ki so povezani s “trenutkom” svojih notranjih potreb, celo črpali moč iz dela. Torej, da se ozdravi, vedno vključuje odsev življenjskih razmer in smeri življenja.

Kaj je radionika?

Radionics – je bioenergetska metoda za analizo in popravljanje življenjskih energijskih polj.

V primeru čustvenega ali fizičnega neravnovesja smo “razburjeni”. Vibracijsko polje postane neharmonično. Stalna oslabitev, spremembe ali stres na energijskem polju vodijo do zmanjšane vitalnosti in težkega delovanja organov, tako da je zdravje lahko oslabljeno.

Organi, energijska polja, bolezni, misli in čustva imajo posamezne frekvence. S FREKVENČNO OBRAVNAVO lahko analiziramo te podatke in ugotovimo osnovne vzroke. Na ta način lahko dajemo organizmu pomembne impulze, ki obnavljajo “razpoloženje” in spodbujajo samozdravljenje.

Določeni vzroki in ozadja so privedla do razvoja težav. Pri frekvenčni obravnavi se prenaša nihanje, ki temelji na resonančnem principu, ki podpira samozdravljenje na določenem območju.

Na ta način se energijske preobremenitve, blokade rešujejo energijsko, ne da bi se tega zavedali. Obdelava poteka v sanjah, razmišljanjih in pogovorih. Energijska podpora spet vzpodbuja vitalnost in tako organi, meridiani in čakre spet začnejo normalno delovati.

Bioenergetska analiza ni medicinska diagnoza in obisk zdravnika nikakor ni nadomeščen, ampak ga spremlja. Informacije, vsebovane v njih, kažejo na motnje, ki se delno ujemajo z obstoječimi fizičnimi težavami. Včasih pa se prikažejo  težave, ki na fizični ravni ne obstajajo ali se šele začenjajo pojavljati.

Organi se kažejo tudi v smislu čustvene anatomije. Torej “nekaj je na želodcu”, “nekaj gre v ledvice” ali “nekaj sedi na vratu”. Kosti lahko kažejo na otrdelost ali okostenje, prebavni sistem lahko pomeni, da “nekaj ni prebavljeno”.

Čakre so energetski centri, meridiani pa energijski tokovi. Življenjska energija kroži in kroži v njih. Njihova funkcija je pomembna za energijsko oskrbo povezanih organov, za celostno počutje in osebnostni razvoj.

Čustva so psihosomatski dejavniki, ki v življenju ovirajo osebnostni razvoj in danes vplivajo na čustveno ravnovesje in zdravje. Programi so prepričanja, ki so nezavedna ali pol zavestna in nam stojijo na poti našega nadaljnjega razvoja.

Z bioenergetskimi postopki v začetni fazi nastavimo energijo za odstranjevanje. Te lahko postanejo opazne in povzročijo tako imenovane zdravilne krize ali začetno poslabšanje. To je pozitivno in je del zdravilnega procesa.

 

Kaj priporočamo za začetek?

CELOSTNI PREGLED VAŠEGA BIOENERGETSKEGA STANJA

* vseh ravni bivanja s pomočjo kvantnih metod, ki vključuje:

 1. Spoznavni razgovor po telefonu in kreativni pogovor o težavah.
 2. Vpogled v vaše biopolje in priprava analiz.
 3. Izdelava prve analize v pisni obliki (prejmete na e-naslov).
 4. Razgovor o ugotovitvah in predstavitev možnih nadaljnjih rešitev uravnovešanja problemskega stanja.
 5. Vključuje tedenske nove analize + pošiljanje frekvenc, torej 4 celostne obravnave (trajanje 1 mesec). V osnovi ste vsak dan deležni frekvenčne obravnave in se vaše težave rešujejo v podzavesti, biopolju, fizičnem telesu in ostalih telesih.­

Naročite se na CELOSTNI PREGLED

tukaj ››

 

Nadaljnje metode obravnave popolnoma prilagodimo vam in vašemu stanju, glede na ugotovitve pridobljene s pomočjo Celostnega pregleda vašega bioenergetskega stanja vseh ravni bivanja s pomočjo kvantnih metod in pridobljenih analiz. Skupaj najdemo najbolj optimalne celostne rešitve glede na vaše stanje in vaše individualne želje na čem želite delati in v kakšnem časovnem ter finančnem obsegu.

Gre za povsem individualen pristop, popolnoma prilagojen vašim potrebam, zaradi česar dosegamo boljše rezultate!

 

Opomba: Splošno in konvencionalno medicino vidimo s spoštovanjem in je ne želimo na noben način nadomestiti, ampak jo dopolniti. Energetske aplikacije ne postavljajo medicinskih diagnoz in ne izvajajo terapij v medicinskem smislu in ne nadomestijo diagnoze ali zdravljenja s strani zdravnika. “Kvantno zdravljenje” v običajnem medicinskem smislu ne pomeni “ozdravitve”. Človeka se gleda celostno, izraz “ozdravitev” pa pomeni sproščanje blokad na energetskem, fizičnem in duševnem področju.