Aktiviranje samoobnovitvenih procesov in delo na vzrokih bolezni je temelj moje prakse

Obiščite me
Jadranska cesta 25, 2000 Maribor
Pokličite me
051 866 002
Pošljite mi sporočilo
matej@ervita.si
Odpiralni čas
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Sem naturopat evolutivne naturopatije in psihosomatske podpore in delujem z namenom ugotavljanja vzrokov bolezni ter izvajanja naravnih naturopatskih metod in tehnik, ki ne škodujejo posamezniku in njegovemu zdravju. Moj namen je ustvariti naturopatsko klinično prakso, ki bi združevala najboljše tehnike in pristope iz naturopatije in kvantne fizike.

Z več letnimi praktičnimi izkušnjami in kliničnimi izkušnjami v času študija naturopatije sledim filozofiji, da je terapija najuspešnejša, ko se ljudje obravnavajo kot celota človeka, ne kot posamezni deli, moje naturopatsko delo pa je usmerjeno v iskanje in zdravljenje temeljnih vzrokov.

Izobraževanje

Sem diplomiral iz evolutivne naturopatije in psihosomatske podpore (Jean Monnet v Bruslju, Association Internationale Jean Monnet A.I.S.B.L.). Je nadgradnja klasične naturopatije, kjer se ugotavlja vzrok za nastanek posamezne težave, ki je vedno psihosomatski. Ni le delo na simptomih.

Študij je trajal 4 leta in je vseboval naslednje sklope vsebin:

- Klasična naturopatija (fitoterapija, floriterapija, nutricionizem, osnove TKM in oligoterapija, aromaterapija)
- Somatika in celostne telesne metode (Akupunktna masaža po Penzlu, Kranio sakralna terapija)
- Psihologija in relacije psihosomatske podpore (Psihosomatika in osnove 5-ih Bioloških zakonov, BioPsicoQuantistica)
- Holistične energetske tehnike in osebnostna rast

Štiriletni program je vključeval skupaj 1860 ur teoretično/praktičnega dela, od tega je 1260 ur frontalnih predavanj v obliki teorije in prakse ter 600 ur prakse.

Kvalifikacije

 Diplome de 2 eme Niveau en Naturopathie Psychosomatique et Relation d’Aide (Diploma 2 iz Naturopatije in psihosomatske podpore)