Aktiviranje samoobnovitvenih procesov in delo na vzrokih bolezni je temelj moje prakse

Obiščite me
Jadranska cesta 25, 2000 Maribor
Pokličite me
051 866 002
Pošljite mi sporočilo
matej@ervita.si
Odpiralni čas
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Nudim celostno naturopatsko obravnavo

»» Naroči se na naturopatski pregled na 051 866 002

Celostna naturopatska obravnava se začne s celovito oceno vašega stanja: telesa, duše in duha. Najprej vam svetujem naturopatski pregled, na podlagi katerega se bo oblikoval načrt celostne naturopatske obravnave, izbor primernih metod in tehnik, naravnih pripravkov ter terapij prilagojeno vašemu primeru z namenom izboljšanja psihofizičnega počutja, na podlagi vaših potreb in ciljev.

Ko boste pripravljeni delati na sebi, vas bom usmerjal in podprl in si bom močno prizadeval, da se aktivirajo vaše lastne moči in sposobnosti "samoozdravljenja". Delujem v smeri preventive, vendar sem na voljo tudi vsem, ki so že zboleli. Tudi tistim, ki bi želeli samo pripravek za oblažiti posamezni simptom ali bolečino. Edina prava pot pa je delo na sebi. Skupaj najdemo najbolj optimalne celostne rešitve glede na vaše stanje in individualne želje na čem želite delati in v kakšnem časovnem ter finančnem obsegu.

Moje naturopatske storitve vključujejo psihosomatsko podporo

Uporabljam naturopatski pristop, ki vključuje psihosomatsko podporo. Moj cilj ni delati le na blaženju simptomov, saj v tem primeru ne naredimo veliko ali skoraj nič. Med celostno naturopatsko obravnavo si bom močno prizadeval, da bi ugotovili prave vzroke za nastanek vaših težav.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, formalne in neformalne izobrazbe na področju naturopatije, raziskovanju na področju frekvenc in vibracij ter izkušenj z boleznijo v družini, se bom maksimalno potrudil, da boste ugotovili "prave vzroke" za vaše težave, jih ozavestili in začeli delati na sebi v pravo smer. Vzroki so v večini primerov psihosomatski, usmerjal vas bom, da boste stopili na edino pravo pot k iskanju ravnovesja s pomočjo "samoobnovitvenih procesov".

Metode in tehnike, ki jih uporabljam pri naturopatski obravnavi

Akupunktno masažo po Penzlu, Kraniosakralno integracijo, fitoterapijo, cvetne esence (Bachove cvetne esence, Avstralske cvetne esence,...), oligoterapijo, gemoterapijo, frekvenčna terapija in še mnoge druge.

»» Naroči se na naturopatski pregled na 051 866 002