Aktiviranje samoobnovitvenih procesov in delo na vzrokih bolezni je temelj moje prakse

Obiščite me
Jadranska cesta 25, 2000 Maribor
Pokličite me
051 866 002
Pošljite mi sporočilo
matej@ervita.si
Odpiralni čas
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Kot naturopat delujem tudi na daljavo. Ponujam naturopatske posvete preko telefona ali drugih komunikacijskih kanalov (skype, Viber, Messenger,...). Izvajam tudi frekvenčne terapije na daljavo. Predvsem gre za delo v biopolju, kjer vam lahko na podlagi vaše slike naredim bioenergetski pregled in izvajam posamezne frekvenčne terapije. Vabim vas, da tukaj prebrskate možnosti naturopatskih obravnav na daljavo in me kontaktirate še danes!


Glede na postavljeno diagnozo in težave, ki vas pestijo se vrtite v začaranem krogu in ne najdete izhoda iz težav. Mogoče potrebujete le naturopatski posvet, ki ga lahko opraviva tudi na daljavo. Mogoče potrebujete le drugo mnenje ali pa preprosto samo pogovor, da dobite ideje kako naprej. Z veseljem vam bom prisluhnil in bova skupaj poiskala najprimernejše rešitve prilagojeno vašemu primeru. Čas trajanja naturopatskega posveta lahko traja poljubno dolgo, cenik najdete na spodnji povezavi.

Cenik

Zakaj se odločiti za Celostni pregled vašega bioenergetskega stanja vseh ravni bivanja s pomočjo kvantnih metod? Ker frekvenčna obravnava raziskuje bioenergetsko stanje meridianov, čaker, organov, duše in duha ter pošilja vibracije, ki obnovijo pretok energije in spodbudijo moči samozdravljenja.

Kaj se zgodi, ko opravim nakup CELOSTNI PREGLED BIOENERGETSKEGA STANJA? Po prejetem plačilu Vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za Spoznavni razgovor po telefonu in kreativni pogovor o težavah, kot tudi o ostalih nadaljnjih korakih.

Opomba: Splošno in konvencionalno medicino vidimo s spoštovanjem in je ne želimo na noben način nadomestiti, ampak jo dopolniti. Energetske aplikacije ne postavljajo medicinskih diagnoz in ne izvajajo terapij v medicinskem smislu in ne nadomestijo diagnoze ali zdravljenja s strani zdravnika. “Kvantno zdravljenje” v običajnem medicinskem smislu ne pomeni “ozdravitve”. Človeka se gleda celostno, izraz “ozdravitev” pa pomeni sproščanje blokad na energetskem, fizičnem in duševnem področju.

Več podrobnosti o frekvenčni obravnavi si poglejte tukaj.

Cenik

Včasih lahko imamo občutek, kot da nam nekaj sedi na hrbtu. S frekvenčno obravnavo z vpogledom v biopolje zaznamo kaj je in z oddajanjem frekvenc težavo razrešimo.  Lahko je kakšna entiteta, nerazrešene energije, programi, demon ali kontrolna povezava z nekom ali pa od koga.

Cenik

Z izbranim pošiljanjem frekvenc odpravljamo elektrosmog in zemeljsko sevanje, ki vpliva na vaše biopolje.

V današnjem času smo vsak dan izpostavljeni sevanju. Še predvsem mobilnim telefonom, ki vedno oddajajo sevanje.

Pošiljanje frekvenc vključuje zaščito pred sevanji (tudi 4G in 5G), zmanjšanje energijske obremenitve iz okolja, harmonizacija energijskega polja, zmanjševanje geopatskih obremenitev in harmonizacija zemeljskega žarčenja.

Presežek električne energije lahko povzroči različne težave na fizični in duševni ravni.

Na primer:
– izguba moči
– glavobol
– slabost
– slaba koncentracija
– brezvoljnost
– živčnost
– razdražljivost

kar lahko nato privede do resne bolezni.

Ta analiza pokaže, s katerimi frekvencami je obremenjeno vaše energijsko telo in jih usmeri stran od vas.

Cenik

Z izbranim pošiljanjem različnih frekvenc pripomoremo k izločanju težkih kovin in amalgama iz telesa . Žal je naše telo dnevno izpostavljeno težkim kovinam iz ozračja, hrane, vode,… Velikokrat je še pridružen amalgam. Ker s pomočjo frekvenčne obravnave lahko v naše biopolje pošiljamo frekvence vseh pripravkov (klorele, koriandra, čemaža, homeopatskih sredstev), “ukaze” za prečiščenje organov, tkiv,… se naše telo prične čistit, zato priporočamo redno pitje vode v času mesečne frekvenčne obravnave.

Cenik

Za več veselja in udobja v hiši ali stanovanju, pisarni.

Bioenergetsko globinsko čiščenje vašega stanovanja – vaše hiše – vašega podjetja.

Bioenergetsko čiščenje hiše povzroči razčiščevanje vseh energij in zapuščin vas samih, prejšnjih stanovalcev, obiskovalcev, zaposlenih in/ali strank.

“Prilepljene” energije kot so zavist, ljubosumje, konflikti, strahovi,…ali geopatska interferenčna polja bodo harmonizirana.

Pritekajo zdravilne, svetlobne energije. Povsem individualno, tako kot zahteva prostor.

Povratne informacije strank:
– Sploh nisem vedel, da je tukaj še toliko jeze in agresije. In sem se čudil, da se samo prepiramo!
– Imel sem občutek, da so te sobe zdaj svetijo. Že dolgo se spet počutim udobno na svojem kavču.
– Veliko bolje spim, odkar si mi energetsko prečistila spalnico. Počutim se res varno, tega občutka že dolgo nisem imela.
– Imam občutek, da lahko zdaj v hišo dobim več zraka.

Cenik

Bioenergetsko globinsko čiščenje in odstranjevanje posledic cepljenja proti COVID-19, kot tudi posledic vseh ostalih cepljenj.

Cenik

Bioenergetsko globinsko čiščenje in odstranjevanje posledic kemoterapije.

Cenik